Imagini oficiale: Hyundai Genesis

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 26.03.2007
Hyundai a prezentat imagini oficiale cu sedanul Genesis. Conceptul coreean ataca astfel piata lui Chrysler 300C.

Hyundai a prezentat imaginile oficiale ale conceptului Genesis, pe care il anuntam saptamana trecuta. Sedanul propulsat de un motor V8 va concura direct cu modelul 300C de la Chrysler si va fi comercializat mai intai in Statele Unite.

Conceptul a fost dezvoltat pentru a fi cat mai dinamic, caroseria zvonindu-se ca ar fi mai rigida decat cea a Seriei 5 de la BMW si a clasei E de la Mercedes. Sedanul a fost echipat cu un motor "Tau" V8 de 4.6 litri care dezvolta 300 de cai putere. Astfel, Genesis va putea accelera de 0 la 100 km/ in doar 6 secunde. Exista insa planuri pentru o gama mai larga de motorizari din care sa fie un propulsor turbo sau unul supraalimentat. Transmisia este asigurata de o cutie automata in 6 trepte.

La interior modelul este dotat cu bluetooth, navigatie prin satelit, cruise control, sistem audio performant, scaune imbracate in piele si insertii din lemn. Versiunea de productie este asteptata sa intre pe piata in a doua jumatate a anului 2008.

Pretul pentru versiunea standard, echipata cu motor V6 de 3.2 litri, va fi sub 22.500 de euro.

Comentarii (1)

  • ianculescu lucian
    hyundai genesis
    intr-adevar poate depasi ca estetica si performante orice marca gen AUDI, BMV SI MERCEDES.Asiaticii o sa bage frica in oase europenilor in domeniul auto . Mai ramine sa isi faca si retea de service auto in europa.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru