Hyundai planuieste sedan de lux

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 13.03.2007
Constructorul coreean intentioneaza sa produca prima sa limuzina de lux. Modelul va fi anticipat de conceptul Genesis.

Hyundai planuieste sa adauge in gama sa de modele un sedan cu tractiune pe puntea spate si motor V8. Masina va fi anticipata de conceptul Genesis, care va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la New York. Sedanul de clasa mare este asteptat sa inlocuiasca actualul model Equus.

Fotografii spion au dezvaluit un interior de lux, cu insertii de lemn si piele, si cu un spatiu demn de a rivaliza cu sedan-urile mari de origine germana. Pretul viitorului model a fost estimat la 30.000 de dolari pentru versiunea de baza, propulsata de acelasi motor regasit pe sedan-ul Azera: V6 de 3.8 litri si 236 de cai putere.

Viitorul sedan va fi prima incercare oficiala a celor de la Hyundai de a crea un adevarat automobil de lux pentru pietele de export cheie. Modelul va fi insa si un pas important pentru atingerea tintei propuse de constructorul coreean: situarea pe locul 5 in topul producatorilor auto mondiali, pana la sfarsitul lui 2010.

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Super
    Coreeni s-au dovedit a fi extrem de seriosi in domeniul auto si le-au dat lecti la toate firmele europene pe piata principala. I-au depasit cu mult pe cei de MBZ si BMW in ceea ce priveste calitatea si satisfactia clientului si cu deschiderea noilor centre de fabricare aproape de piata vor avea o crestere considerabila. Hyunday a fost prima firma care a oferit garantie a motorului si transmisiei pt 160000km si nu au existat probleme. Au fost singuri producatori care ofereau consumabilele pt primi 5 ani pe "gratis".
    Bravo lor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru