Iata noul Corsa OPC!

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 03.01.2007
Opel a prezentat primele imagini oficiale cu versiunea sportiva a modelului Corsa, noul OPC.
Daca am fost primii care v-am oferit imagini cu noul Opel Corsa, trebuie sa mentinem aceasta linie si sa va dezvaluim, in premierea pe piata romaneasca, primele imagini oficiale cu noul model Opel Corsa OPC.

Noua Corsa OPC este versiunea sportiva a modelului Corsa prezentat in acest an. OPC este expresia cea mai pronuntata a caracterului dinamic pe care Opel il ofera prin modelul Corsa. Desi este un model din clasa mini, motorul turbo de 1.6 litri dezvolta 192 de CP ceea ce face ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in 7,2 secunde, iar viteza maxima sa ajunga la 225 km/h. Cuplul maxim este de 230 Nm, dar este interesant ca acesta poate fi ridicat la 260 Nm prin intermediul functiei overboost.

Pe langa capacitatea de propulsie, impresionanta pentru un model mini, noua Corsa OPC prezinta ajustari caracteristice designului sportiv si un interior care subliniaza liniile sportive, acesta din urma fiind dominat de scaunele specifice masinilor de viteza. Jante de 17 sau 18 inch sunt oferite pentru o echipare pur-sange sportiva.
Trebuie mentionat ca noul Opel Corsa OPC este cel mai puternic model Corsa care a existat vreodata.

Alain Visser, director executiv a diviziei Opel Europa, a declarat: ”Modelele OPC intruchipeaza sportivitatea, aducand brandului nostru emotie si pasiune. Iata de ce versiunea OPC se potriveste de minune noului Corsa, un model planuit sa ofere distractie din plin”.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru