Iata noul Opel Agila!

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 14.05.2007
Opel a prezentat primele fotografii oficiale cu noua generatie a modelului Agila, asteptat la Frankfurt pentru lansarea oficiala.

Cu cateva luni inainte de lansarea oficiala de la Frankfurt, Opel a prezentat un set de fotografii oficiale cu noul model Agila.

Fiind conceput pe o platforma noua, generatie 2008 a modelului Agila a crescut in dimensiuni, avand in lungime 3.740 mm, 1.680 mmin latime si 1.590 mm in inaltime.

Din imagini se poate observa ca noua generatie a modelului Agila a preluat elemente de stil prezente pe modele ca Meriva si Corsa.

Daca designul exterior a noului Agila este mai pretentios si mai special, interiorul prezinta un stil mult mai cumpatat. Singurul element care pare sa iasa din aceasta caracteristica este plansa de bord.

Vor fi disponibile trei versiuni de motorizare pentru viitorul Agila: doua pe benzina, cu propulsoare de 1.0 si 1.2 litri care genereaza 56 respectiv 86 de cai putere si un turbodiesel de 1.3 litri cu 75 CP.

Conform oficialilor Opel, noua generatie va fi disponibila pe piata din primavara anului viitor.

Comentarii (1)

  • Fan Volkswagen
    Simpatica masinuta
    E chiar dragutza.. albastru o prinde bine :)) sunt curios detalii despre ea.. in rest .. astept sa va do blonda cu ochii albastri in ea :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru