Imagini oficiale: Pagani Zonda R

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.03.2007
Pagani a publicat imagini oficiale cu noua Zonda R, versiunea sportiva a supercar-ului Zonda, in valoare de 1.200.000 €.

Asa cum v-am promis saptamana trecuta am revenit cu imagini oficiale ale modelului Pagani Zonda R. Ce vrea sa aduca Zonda R: performanta maxima fara a face vreun compromis in materie de siguranta.

Schitele masinii, terminate in septembrie 2006, au avut nevoie de ajutorul Mercedes AMG pentru a prinde viata. Constructorul german a pus la punct un motor care dezvolta 750 de cai putere, foarte usor si cu un centru de greutate foarte scazut. La baza acestui motor a stat propulsorul modelului CLK GTR, care a dominat campionatele de GT.

Puterea motorului este distribuita de o cutie secventiala Pagani in sase trepte. Structura monococa din carbon, suspensia si rezervorul revoltutionar completeaza ecuatia performantei.

Chiar daca a fost construita pentru circuit, Zonda R nu ar fi putut prinde viata daca Pagani nu si-ar fi pus amprenta asupra interiorului. Acesta impresioneaza prin finisajele din fibra de carbon si titaniu si un sistem Hi-Fi performant.

Cei care au comandat deja modelul Zonda R au platit 1.200.000 de euro.

Comentarii (4)

  • Adrian
    Supeeeer
    tare dar, pe primul loc tot SLR McLaren ramane :)
    cea mai confortabila masina sport :D
    0 0
  • cred ca este o masina execeptionala dar tare as vrea sa o confruntare directa intre zonda r si ferrari FXX
    0 0
  • zonda rulz
    supeeeer tata esti un IDIOT cum poti sa zici k mclaren slr e mai tare k zonda r ??? Fa un control la cap da nu cred k te ajuta !!!
    0 0
  • Crysty
    e mai tare buggati veyron ca honda... nu mclaren
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru