Comentarii (8)

  • frumos
    0 0
  • mai bine germany
    ingrozitor! zici ca e masina coreeana! s-a dus designul suedez.... nu incalzeste pe nimeni interiorul frumos daca la exterior parca e facuta de designerul coreean al celor de la ford!!
    0 0
  • este foarte neprietenos, nu comunica nimic. are foarte multe detalii metalice care nu se potrivesc cu linia masinii, pe fata. iar pe spate e foarte urat.
    asa ca il pastrez pe asta care il am, adica modelul actual.
    0 0
  • noname00
    masina arata foarte bine, si daca as avea suficienti bani as cumpara-o, desi imi plac mai mult stopurile de pe actuala generatie, iar chestiile argintii care inconjoara proiectoarele ar putea fi vopsite in alta culoare
    0 0
  • volvo
    pentru amatorii de masini germane:s au dus vremurile bune pt voi,volvo da clasa tot mai des, aveti grija cum conduceti,papa!
    0 0
  • volvoland
    am vazut prezentarea acestui model la promotor (pro tv)si era mai frumos decat in pozele astea si in realitate arata si mai bine.cele mai frumoase masini sunt cross-over-ele.nici combi,nici suv!pentru mai multe amanunte,pentru cei interesati,despre acest model, intrati pe stiriauto.ro.pt fanii volvo, va reamintesc ca am fost un pic surprinsi si cand a iesit "actualul"model in urma cu cativa ani...e chestie de obisnuinta, cand il vezi si il mirosi si stii ce poate, te cam topesti si tanjesti la unul...am i right?!
    0 0
  • volvo
    e frumos noul model...dar din spate seamana cu un DRIC
    0 0
  • volvo xc70
    eu am un S40 nou si mi se pare un vis xc70-ul pentru familie
    sapt viitoare o sa fac un test cu unul la dealerul din Baia MAre si o sa va spun impresii. L-am vazut si la Frankfurt, la salon si mi se pare ca da clasa multora si este cu mult peste vechiul model.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru