Imagini oficiale: Volvo XC70

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.03.2007
Volvo a publicat in premiera imagini oficiale cu noua generatie a crossover-ului XC70.

Asa cum va anuntam Volvo a dezvoltat noua generatie a crossover-ului XC70. Aceasta va fi prezentata la Geneva impreuna cu noul V70. Spre deosebire de predecesorul sau, XC70 este mai inalt cu 75 de mm dar pastreaza aceleasi trasaturi de design al unui SUV veritabil. Spoilerul fata a devenit mai agresiv iar linia acoperisului a fost si ea redesenata.

Disponibil in Europa din aceasta toamna, XC va fi disponibil in doua variante de motorizare: una de 238 de cai putere oferiti de un propulsor pe benzina, cu sase cilindri, de 3.2 litri si una de 185 de cai putere asigurati de un motor diesel D5 de 2.4 litri. Disponibil doar impreuna cu transmisia Geartronic, varianta de 3.2 litri accelereaza de la 1 la 100 km/h in 8.1 secunde si atinge o viteza maxima de 215 km/h. Propulsorul D5 vine impreuna cu o transmisie manuala in sase trepte sau cu o transmisie Geartronic. Diesel-ul este capabil sa atinga 0-100 km/h in 8.8 secunde si o viteza maxima de 209 km/h.

Volvo intentioneaza sa vanda 40.000 de exemplare in primul an de la lansarea pe piata.

Comentarii (8)

  • frumos
    0 0
  • mai bine germany
    ingrozitor! zici ca e masina coreeana! s-a dus designul suedez.... nu incalzeste pe nimeni interiorul frumos daca la exterior parca e facuta de designerul coreean al celor de la ford!!
    0 0
  • este foarte neprietenos, nu comunica nimic. are foarte multe detalii metalice care nu se potrivesc cu linia masinii, pe fata. iar pe spate e foarte urat.
    asa ca il pastrez pe asta care il am, adica modelul actual.
    0 0
  • noname00
    masina arata foarte bine, si daca as avea suficienti bani as cumpara-o, desi imi plac mai mult stopurile de pe actuala generatie, iar chestiile argintii care inconjoara proiectoarele ar putea fi vopsite in alta culoare
    0 0
  • volvo
    pentru amatorii de masini germane:s au dus vremurile bune pt voi,volvo da clasa tot mai des, aveti grija cum conduceti,papa!
    0 0
  • volvoland
    am vazut prezentarea acestui model la promotor (pro tv)si era mai frumos decat in pozele astea si in realitate arata si mai bine.cele mai frumoase masini sunt cross-over-ele.nici combi,nici suv!pentru mai multe amanunte,pentru cei interesati,despre acest model, intrati pe stiriauto.ro.pt fanii volvo, va reamintesc ca am fost un pic surprinsi si cand a iesit "actualul"model in urma cu cativa ani...e chestie de obisnuinta, cand il vezi si il mirosi si stii ce poate, te cam topesti si tanjesti la unul...am i right?!
    0 0
  • volvo
    e frumos noul model...dar din spate seamana cu un DRIC
    0 0
  • volvo xc70
    eu am un S40 nou si mi se pare un vis xc70-ul pentru familie
    sapt viitoare o sa fac un test cu unul la dealerul din Baia MAre si o sa va spun impresii. L-am vazut si la Frankfurt, la salon si mi se pare ca da clasa multora si este cu mult peste vechiul model.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru