Volvo XC70 e pe drum

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 11.01.2007
Va prezentam un set proaspat de imagini spion care il suprind pe unul dintre viitoarel;e modele Volvo, XC70, la capatul unei liniei de asamblare.

In timp ce XC60 se afla inca la stadiul de concept (mai mult sau mai putin apropiat de o prelucrare in serie), fratii V70 si XC70 se pregatesc sa lase locul unor generatii noi care sa aduca un suflu proaspat in gama suedezilor. Si pentru ca nu iese fum fara foc, Volvo a lansat cu ceva in urma serii speciale ale celor doua modele, marcand astfel finalul unei generatii pentru care viata va mai dura doar cateva luni.

AutoMarket face astazi un pas inainte si va prezinta un set de fotografii-spion in care rolul principal este detinut de noul XC70, surprins in haine de gala pe linia de asamblare a suedezilor. Foarte interesant esre faptul ca noile V70 si XC70 vor fi construite pe platforma lui S80 (cea a lui S60 urmand sa dispara odata cu aparitia lui XC60), cu care vor imparti unele elemente comune cum sunt parti importante ale caroseriei.

Prezentarea oficiala a noilor generatii este prevazuta pentru Salonul Auto de la New York.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru