Imagini proaspete cu noul Jeep Grand Cherokee

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 20.05.2010
Jeep încearcă să promoveze capacităţile off-road ale lui Grand Cherokee printr-o nouă galerie foto. Modelul va debuta în reprezentanţele Jeep din lume în decursul lunii viitoare.

Americanii de la Chrysler au prezentat un set de imagini noi ale lui Jeep Grand Cherokee. Galeria foto prezintă capacităţile off-road ale noului model al constructorului american. Printre elementele notabile ale acestui model putem enumera cele trei sisteme 4x4 disponibile, noua suspensie Quadra-Lift Air şi sistemele de selectare a terenului pe care rulezi pentru a optimiza modul în care funcţionează sistemul de tracţiune integrală.

Atât suspensia faţă, cât şi suspensia spate sunt independente, iar caroseria nouă a acestui model prezintă o rigiditate structurală semnificativ mărită, în special rezistenţa la torsiune. Noul Jeep Grand Cherokee este echipat cu un motor Pentastar V6 de 3.6 litri, ce ofera un consum de carburant redus cu până la 11 procente. SUV-ul american este oferit atât în versiune 4x4, cât şi în versiune 4x2, cu tracţiune spate. Debutul în showroom-uri ar trebui să aibă loc în decursul lunii viitoare.

Comentarii (6)

  • Pacat...mare pacat ca s-au combinat cu ficatu!!
    4 10
  • @I.O.N
    da,mare pacat,ca i-au salvat de faliment ...
    11 4
  • mare pacat
    Mare pacat ca in sfarsit au scos o masina frumoasa, cu un interior de calitate, lucru care era problema majora la Chrysler pana acum.
    12 3
  • Nigel cel Frumos
    este mai mult o involutie! arata ca una din Europa! ce dracu!! nu mai este agresive deloc! Nu mai are aerul american!
    3 11
  • danutzu
    JEEP
    SUPERBA ! - vreau si eu una
    2 1
  • baritiuMM"rock's
    Jeep involueaza
    Totusi intr-o vreme Grand Cherokee se vindea destul de bine, nefiind neaparat cea mai buna din categoria sa de pret, dar avea stil. Ceea ce vreau sa spune e ca-i plina lumea de jipuri fara personalitate, (in cel mai bun caz pentru femei). Mai gasim range rover, land cruiser, hummer si Jeep (pana la preluarea de catre Fiat).
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru