Impression - prototip rusesc

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 09.03.2007
Compania Ruso-Baltica a revenit pe piata auto prin conceptul Impression, prezentat la Salonul Auto de la Geneva.

Compania Ruso-Baltica, brand auto cu o istorie de aproape 100 de ani, si-a refacut aparitia pe piata auto mondiala prin prezentarea conceptului Impression la Salonul Auto de la Geneva.

„Ruso-Baltica” a fost producatorul de casa a Familiei Regale din Rusia. Pana la inceputul Primului Razboi Mondial, compania ruseasca a realizat cateva modele, unul dintre ele reusind sa castige raliul de la Monte Carlo in anul 1912. In timpul razboiului, producatorul rus s-a ocupat cu fabricarea de avione de dimensiuni mari.

Reinvierea companiei a avut loc in anul 2003, la Moscova. Prototipul Impression, un coupe de patru locuri, a inceput sa fie proiectat si construit inca din 2003, iar conceperea lui s-a bazat pe ideea de clasic.

Impression este propulsat de un biturbo V12 de 555 CP, cuplat la o cutie de viteze automata in sase trepte. Jantele de 22 inch se potrivesc perfect cu dimensiunile coupe-ului, lung de 5500 mm si lat de 1880 mm.

Comentarii (11)

  • ...
    pai sa treaca si la productie de serie....
    asa cu prototipuri orice marca este extravaganta...
    0 0
  • seppuku
    ...
    Janta acoperita in spate strica tot aspectul sportiv al masinii... parerea mea
    0 0
  • comentariu
    da intradevar janta strica tot aspectul ( chiar daca este clasic) Toti cei care se ocupa de linii , forma automobilelor au incercat de-a lungul anilor sa o faca mai ( frumoasa pentru ochi)dar mai sunt si unii care nu prea au ochi.Forma de rusi parca au proiectat taburi si au pus blindaj pentru roti lol.Parca i-au pus fusta de 'baba'
    0 0
  • YMihai
    dapz...
    ...intr-adevar ...Cruela mai lipseste !
    0 0
  • AndreiRN
    Desene animate
    Arata de parca e decupata din desene animate. Are prea putine elemente practice ca sa poata deveni o masina de piata. Motorizarea se pare ca este BMW si nu este exclus ca tot sasiul sa fie. Ei au pus o caroserie si un interior bengos. Poate doar unul cu bani de furat si cu putza mica sa-si cumpere asa ceva.
    0 0
  • foarte corect
    0 0
  • NeroOne
    V-ati gandit ca asa poate este mai aerodinamica ??
    Tinand cont de faptul ca firma respectiva vine din domeniul aeronautic poate s-au gandit ca imbunatatesc aerodinamica masinii ??
    0 0
  • Cristi Andrei
    spate
    spatele nu seamana cu cel al pobedei, mai tineti minte acea masina?! :)
    0 0
  • URATA CU DRACI
    AIA ESTE MASINA????????? PARCA ESTE UN BROSCOI INDOPAT CU BILE DE PLUMB CA NU O VAD SA SE DEPLASEZA MAI MULT VAD CUM SARE DECAT CUM MERGE, RUSI ASTIA NU SE PREA PRICEP LA MASINI.
    0 0
  • pana
    sint curios cum scoti rotile din spate in caz de pana?
    0 0
  • da....
    da.... nu zici hop pana nu sari gardul dar parca nici chiar asa! de ce ? pt ca pare exagerat sau poate rusii au revenit in forta si nu oricum. de apreciat munca depusa pt prototip dar e excentric rau de tot . cred ca e prea mult
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru