Impreza pentru Burns

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 23.11.2006
Subaru va lansa o editie speciala Impreza, RB320, in memoria pilotului de raliuri Richard Burns, fost castigator al titlului FIA WRC.

Subaru a anuntat lansarea unei noi editii Impreza WRX STI in memoria pilotului de raliuri Richard Burns. Noul model va fi numit RB320 si va fi disponibil doar in culoarea Negru Obsidian.

Jantele din aliaj de 18 inch, suspensiile profesionale Bilstein, spoilerele fata si spate coborate cu 30 respectiv 10 mm sunt doar cateva dintre elementele introduse de RB320. Motorul ofera 320 de cai putere la 6000 rpm si propulseaza masina de la 0 la 100 km/h in doar 4.8 secunde. Noul pachet al editiei speciale este evaluat la 8900 de euro.

Cei care vor comanda editia limitata Impreza vor primi si o invitatie la ceremonia de lansare a RB320 din luna martie a anului viitor. Evenimentul va avea loc pe pista de teste Prodrive din Warwickshire si castigurile de pe urma evenimentului vor fi donate fundatiei Richard Burns.

Celebrul pilot Subaru, Richard Burns a decedat anul trecut in luna noiembrie la varsta de 34 de ani din cauza unui cancer la creier. Richard Burns a fost detinatorul trofeului FIA al Campionatului Mondial de Raliuri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru