IMSA, tuning agresiv pentru Lamborghini LP640

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.11.2007
Tunerii de la IMSA au pregatit un pachet aerodinamic nou pentru sportiva Lamborghini Murcielago LP640.

Exista case de tuning care se incumeta sa personalizeze si supercaruri ca Lamborghini, iar IMSA este cel mai bun exemplu. Dupa ce timp de mai multi ani, specialistii germani s-au axat doar pe studierea modelului Gallardo, se pare ca cei de la IMSA s-au reorientat catre un alt model al constructorului italian: LP640.

Experienta acumulata a fost folosita la dezvoltarea unui kit aerodinamic pentru supercarul italian. Kitul a fost creat din fibra de carbon Autoklav cu ajutorul unei tehnologii utilizate in Formula 1. Sportiva capata un aer agresiv multumita spoilerului frontal, gurilor de ventilatie amplasate pe partea superioara a bosajelor fata ,pragurilor laterale cu fante de admisie si deflectorului spate.

Aspectul exterior este completat de jantele din aliaj iar performantele masinii sunt imbunatatite multumita suspensiei modificate si unui kit pentru propulsorul V12. Pachetul aerodinamic dezvoltat de IMSA va fi disponibil si pentru versiunea standard a modelului Murcielago.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru