In 2010 renaste Alfa Romeo Duetto

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 20.09.2007
Boss-ul Alfa Romeo a declarat ca in 2010 va renaste generatia coupe-cabrioletului Duetto, legenda filmului "The Graduate".

Vesti bune pentru fanii modelelor Alfa Romeo: legendarul coupe-cabriolet Duetto ar putea sa reinvie odata cu aniversarea a 100 de ani de la nasterea constructorului italian.

Duetto a facut istorie impreuna cu Dustin Hoffman in anul 1967, cand a aparut in filmul "The Graduate". Pe atunci micul model era echipat cu un motor pe benzina de 1.6 litri care a suferit insa mai multe modificari pana in 1994 cand Duetto a iesit din productie.

Afirmatia a fost facuta de Antonio Baravelli, boss-ul Alfa Romeo, care a declarat ca Duetto va ajunge in showroom-uri cel mai tarziu in 2010. Baravelli a declarat ca modelul va pastra aceleasi principii de design cu cele ale vechiului exemplar: "Mica, foarte joasa, compacta si cu spatiu pentru numai doua persoane".

Nasterea unui succesor pentru Duetto, continua planurile Alfa Romeo de obtinere a profitului si de dublare a vanzarilor, dupa ce ani de-a randul italienii s-au lovit de dificultati financiare din cauza modelelor sale putin fiabile. Duetto va aduce un suflu noua si pe piata din Statele Unite, unde Alfa intentioneaza sa se relanseze la sfarsitul acestui an.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru