Salonul Auto de la Geneva 2016

Încă puțin și vine: Noul SUV subcompact Audi Q2 se lansează în martie

Publicat Marti, 02.02.2016
de Daniel Popescu
Comenteaza 4
Încă puțin și vine: Noul SUV subcompact Audi Q2 se lansează în martie - Poza 1
Audi Q2, viitorul SUV subcompact al constructorului german, își va face prima apariție în cadrul Salonului Auto de la Geneva, de la începutul lunii martie.

Audi intenționează să-și extindă gamă de SUV-uri cu cel puțin două modele complet noi, iar lansarea acestora pe piața este mai aproape decât credeam. După ce a ajuns la un acord cu Fiat pentru preluarea drepturilor de proprietate asupra indicativelor Q2 și Q4, constructorul german își poate pune în aplicare planurile ambițioase.

Astfel, SUV subcompact Audi Q2 va fi prezentat publicului cu ocazia Salonului Auto de la Geneva de la începutul lunii martie, în timp ce lansarea noului Audi Q4 va avea loc mai târziu.

Detaliile despre Q2 sunt destul de puține, însă știm că modelul va fi poziționat imediat sub Audi Q3 și că va avea ca ținta un public mai tânăr. Acest lucru este evidențiat și de faptul ca plafonul va putea fi personalizat în diverse culori, iar interiorul va fi de asemenea disponibil într-o gamă diversificată de nuanțe.

La fel ca Audi A3 sau Volkswagen Golf, Audi Q2 va fi dezvoltat pe platforma MQB și va fi disponibil doar în varianta cu patru uși.

De asemenea, cumpărătorii vor putea alege între tracțiune față sau tracțiune integrală, în timp ce gama de motorizări va fi împrumutată de la Audi A1 sau Audi A3.

Via MSN


Comentarii (4)

  • Sper sa fie destul de impunator.
    4 1
  • Tare !
    4 1
  • Pai Q3 este minuscul , asta o sa fie mai intrat la apa.
    Le fac asa doar ca sa iasa la numar....
    5 6
  • Sorine, statia urmatoare e a ta! esti claustrofob?
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru