Inca un Enzo sub flacari

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 27.11.2006
Ferrari-ul Enzo care ii apartinea miliardarului rus Suleyman Kerimov a luat foc in urma unui accident rutier.
Inca un Ferrari Enzo a fost implicat intr-un serios accident pe Riviera Franceza la Nisa. Supercarul apartinea miliardarului rus Suleyman Kerimov, deputat in Duma ruseasca.

Ferrari-ul era condus de acesta la o viteza foarte mare cand miliardarul rus a pierdut controlul lui si a intrat intr-un pom. In urma acrosajului masina a luat foc, lucru care a cauzat arsuri serioase atat lui Kerimov cat si pasagerului aflat in masina.

Suleyman Kerimov are o avere impresionanta estimata la circa 7 miliarde de dolari. Se pare ca incendiile anterioare la modelele Enzo nu au fost intamplatoare, existand suspiciunea unor probleme serioase la acest model. Miliardarul rus Kerimov se afla internat intr-un spital din Marsilia, iar starea lui de sanatate este buna.

Comentarii (1)

  • Traiasca Copy paste!
    da da da stim stim ! Poate daca nu ai fi spus de 3 ori numele lui si inca de 3 ori ca e miliardar ...si inca de 3 ori cum il cheama ...poate te-am fi crezut mai serios.

    By the way ... pune-ti dreacu sursa de unde furati articolele cu tot cu poze. E urat din partea voastra
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru