Incep livrarile lui Alfa 8C Competizione

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 17.09.2007
Alfa Romeo va onora primele comenzi 8C Competizione. Un fapt inedit: in SUA se vor vinde mai multe exemplare decat in Italia.

Alfa Romeo a anuntat ca va incepe livrarea exemplarelor din seria de 500 de exemplare a modelului 8C Competizione. Se stie deja de ceva vreme ca toate unitatile au fost acontate (unele chiar inainte ca modelul sa fie prezentat oficial), astfel ca aceasta veste nu poate bucura prea multa lume in afara celor 500 de fericiti viitori posesori ai unuia dintre cele mai reusite modele scoase de italieni.

Cele mai multe dintre exemplare vor fi directionate, surprinzator, catre Statele Unite (90 de bucati), acolo unde Alfa se va relansa prin 8C Competizione. Urmeaza in continuare Italia si germania (cu cate 80 de exemplare), Japonia (70), Franta si Marea Britanie (40) si Elvetia (35).

Modelul italian este disponibil in doar trei versiuni de culoare, rosul aprins denumit oficial "Rosso Competizione" fiind comandat de 60% dintre viitorii posesori. In aceste conditii, veti fi norocosi daca in calatoriile dumneavoastra externe veti vedea un 8C Competizione galben, aceasta nuanta fiind comandata de doar 10 clienti.

Restul modelelor vandute vor avea culoarea neagra.

Comentarii (1)

  • driver
    tihs car
    marpha rau mashina chiar arat bine acum sa vdm si ce poate k nu se specifica nimik de asta,viteza cai putere...,etc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru