Infiniti G37 Coupe la New York

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 14.03.2007
Constructorul japonez va prezenta la Salonul Auto de la New York inlocuitorul modelului G35 Coupe.

Organizatorii Salonului Auto de la New York au dezvaluit ca mult asteptatul inlocuitor pentru Infiniti G35 Coupe, va fi prezentat oficial sub titulatura G37. Numele trimite cu gandul la motorizarea coupe-ului care se asteapta sa fie o versiune de 3.7 litri a seriei de propulsoare VQ. Motorul va fi insa o versiune mai slaba decat cea care va echipa viitorul GT-R. Exista insa zvonuri conform carora Infiniti pregateste un model turbo mai performant decat mult asteptatul G37.

Speculatiile initiale estimeaza pentru motorul de 3.7 litri o putere de 325-330 cai, suficienta pentru a depasi propulsorul BMW bi-turbo de 3.0 litri si sase cilindri. Teaserul viitorului model demonstreaza ca designerii au mentinut linia impusa de conceptele precedente.

La New York, japonezii vor prezenta si un concept crossover, denumit Infiniti EX. Crossover-ul va avea o caroserie SUV cu linii de coupe.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru