Infiniti M: sistemele audio si de climatizare combat stresul si zgomotul

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 26.04.2010
Infiniti sustine ca noile sale sisteme imbunatatite de sunet si climatizare, instalate pe proaspatul model M, combat zgomotul interior, stresul la volan si mirosurile neplacute.

Infiniti promite publicului o revolutie pe segmentul premium, odata cu lansarea noii generatii a sedanului M. Modelul va prelua cele mai noi tehnologii si sisteme de confort gandite de inginerii japonezi pentru a atrage publicul cu aspiratii inalte. Doua dintre sistemele de lux vin sa asigure o ambianta placuta in habitaclu, izolata de zgomotele motorului si de aerul poluat.

Primul sistem, botezat Active Noise Control sau ANC, lucreaza impreuna cu sistemul Hi-Fi si emite unde sonore ce anuleaza zgomotul propulsorului, fie el diesel sau benzina. Bineinteles, performantele tehnologiei ANC sunt completate de o izolare fonica perfecta a habitaclului.

Aerul respirat de pasageri este controlat cu ajutorul unui sistem de climatizare botezat Forest Air, in cea mai evoluata forma a sa. Acesta controleaza si distribuie fluxul de aer, reproducand o "briza" naturala, care calmeaza simturile si favorizeaza concentrarea la volan. De asemenea, Forest Air controleaza in permanenta umiditatea si mentine un nivel optim al cantitatii de oxigen.

Sistemul este asistat de tehnologia Plasmacluster, care foloseste un flux de ioni pentru a scapa de mirosurile neplacute din habitaclu, precum si de bacterii, virusi si alti alergeni.

via | autoblog

Comentarii (4)

  • CelFaraNume
    da pe dracu! cand merge ma doare capu de la zgomotul care il face instalatia! Haptciupalitici mai sunt japonezii-galbejitii.
    0 16
  • @No Name
    Tu de unde ai mai aparut moncher, ca multe ineptii mai debitezi?! Infiniti, desi nu are o imagine premium prea stralucita, are in palmares niste tehnologii incredibile. Amintesc doar vopseaua care "activa" care poate acoperii zgarieturile superficiale, iar acum aceste doua gadget-uri absolut geniale. Pun pariu ca mai sunt si altele si sincer Infiniti devine un brand extrem de interesant.
    9 0
  • Incet dar sigur japonezii fac pasii necesari pentru a ajunge in galeria masinilor premium consacrate.

    Bunul simt, cumpatarea si perseverenta japoneza vor duce la masini ce vor concura tot mai tare tripleta germana ceea ce nu poate dauna nimanui.

    Bani sa fie sa ni le permitem pe toate macar o data in viata...
    5 0
  • ce dracu va puneti in mintea la toti copiii ??
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru