Informatii oficiale: Mini Clubman

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 27.07.2007
Au fost prezentate primele informatii si imagini oficiale ale noului model Mini Clubman.

Oficialii grupului BMW au prezentat primele imagini oficiale cu noul model Mini Clubman. Desi imaginile nu reprezinta nicio noutate , trebuie sa subliniem existenta unor diferente fata de versiunile hatchback ale marcii engleze.

Principalele noutati sunt legate de existenta unui ampatament mai lung si cele doua usi ale portbagajului prevazute cu deschidere dubla.

Motorizarea standard este asigurata de un propulsor in patru cilindri de 1.6 litri care genereaza o putere de 120 cai si dezvolta un cuplu maxim de 160 Nm. Gama de motorizari este completata de un diesel common-rail de 1.6 litri care scoate 110 CP si un cuplu maxim de 240 Nm. Motorizarea de varf este asigurata de un turbo de 1.6 litri care genereaza 175 CP si un cuplu de 240 Nm. Toate cele trei motoare sunt cuplate la o cutie de viteze manuala in sase trepte.

Preturile la versiunile noului model Mini Clubman vor fi anuntata odata cu prezentarea oficiala, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Comentarii (4)

  • smart forfour
    Mini Clubman
    de ce ai construi o astfel de masina ? pen'ce ?
    care sa fie segmentul tinta ?
    sa ne arate una si cu cinci usi si mai vedem ...
    0 0
  • Adrian
    rusineeee
    Mi-am luat un Mini Cooper pentru ca mi se pare una dintre cele mai frumoase masini facute vreodata.

    Acest Mini Clubman imi da stari de voma.
    Si Loganul arata mai bine.

    Rusinica, rusinica....
    0 0
  • gabone
    cred ca ar fi trebuit sa scoata doua versiuni.. cu usa normala in spate, si ... cu.. noutatea asta... ca eu cred ca 85 % dintre cumparatori prefera vechea varianta, ca doar nu e nevoie de... usi mai multe.....
    0 0
  • gabone
    in plus... nu se vede bine in spate...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru