Inlocuitorul lui Hyundai Coupe, inspirat din Veloster

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 27.09.2007
Boss-ul Hyundai Marea Britanie a declarat ca noul coupe coreean va imprumuta liniile de design ale conceptului Veloster.

Dupa succesul inregistrat de conceptul Veloster la salonul de la Frankfurt, Hyundai revine in atentia publicului cu noi informatii despre coupe-ul care va inlocui actuala generatie Coupe. Pana acum, despre viitorul model au existat numeroase speculatii, abia zilele trecute fiind oferite primele informatii oficiale.

Se pare ca noul coupe va fi dezvoltat pe o platforma modificata a viitorului sedan Genesis si va beneficia de tractiune spate. Puterea va fi asigurata de propulsorul V6 de 3.8 litri care dezvolta 260 de cai putere si un cuplu motor de 348 Nm. Membrii consiliului de conducere se gandesc si la un motor mai mic, de doar 2.0 litri, supraalimentat.

Tony Whitehorn, boss-ul Hyundai U.K., a declarat recent ca debutul european al viitorului coupe va avea loc la Salonul Auto de la Londra, in luna iulie, si ca va avea un pret mult mai mare decat al actualului Coupe. Whitehorn a declarat ca noul coupe va imprumuta in proportie de 50-60% designul conceptului si ca nu va dispune de versiuni diesel sau hibride, sau de un motor V8.

Comentarii (4)

  • ...
    jigodia aia de coupe a fost una dintre cele mai urat masini sport pe care am vazut in viata mea (adevarat e ieftin rau, dar tot urat ramane). Apoi a aparut faceliftul, unii ii zic coupe 2, destul de reusit in care sa trecut de la design-ul de tip Ou, la ceva mai patratos... iar acuma, cand deja eram pe cale sa ma impac cu acel Cuope 2, hyundai iar face ceva urat ca VeloMelo asta? :(((((
    0 0
  • da
    Splendida masina ! Frumos !
    0 0
  • delamine
    e ok
    cum s-or simti americanii cand or vedea interiorul ala, ca e furat bucatica cu bucatica din anii 50. Oare se vor simti ca acasa? :))

    p.s. NU AM LOGAN, E O MASINA URATA :))
    0 0
  • Iulian
    hyundai coupe...
    Sa stiti ca si koreenii astia tot un fel de chinezi sunt... numai ca sunt un pic mai japonezi. :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru