Inovatie: lubrifiantul alb

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 10.08.2006
O companie franceza a inventat uleiul cu nitrura de bor, care are culoarea alba si ajuta la o lubrifiere mult mai eficienta a mecanismelor motorului.

Compania Spheretech a inventat lubrifiantul alb de masina. Nu este vorba de ifose coromatice ci de un ulei care concentreaza ultima tehnologie in domeniu, o revolutie fara concurenta pe piata.

Culoarea alba este datorata prezentei particulelor atomizate de ceramica (nitrura de bor) care ii imprima uleiului calitati exceptionale. Astfel, fabricantul anunta o stabilitate termica la cald peste normele obisnuite si o lubrifiere instantanee la temperaturi scazute. Aceste proprietati reduc de patru ori uzura mecanica aparuta in timpul primelor minute de functionare a motorului.

Noul lubrifiant este creat pentru a fi utilizat pe toate tipurile de motorizari si este perfect adaptabil atat unei utilizari pe circuit cat si folosirii pe masinile de strada. Cel mai evident avantaj este reprezentat de faptul ca schimbul uleiului la 20.000 de kilometri parcursi.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru