Ipoteze de design: viitoarea Serie 3 de la BMW

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 05.07.2007
Viitoarea Serie 3 va fi primul model din gama BMW care va imprumuta liniile de design ale conceptului CS.

Lansarea conceptului CS de la BMW in primavara acestui an a lasat loc pentru multe interpretari si supozitii. Britanicii de la MotorAuthority s-au grabit sa afirme ca liniile de design ale noului concept vor inspira probabil viitoarea generatie a Seriei 3. Din surse neoficiale, noua generatie a sedanului bavarez care va fi lansata abia in 2012 va fi primul model din familia BMW care va imprumuta liniile conceptului CS.

Ziaristii britanici au realizat si doua reprezentari digitale ale posibilului Seria 3, reprezentari care potrivit acestora au la baza informatii apropiate proiectului. Viitoarea generatie va avea un look frontal total nou, cu o grila dubla, cu prize de aer pozitionate in spoiler exact sub blocurile optice si cu o capota mult mai inalta pentru a oferi siguranta pietonilor in cazul unui impact. Proportiile sedanului vor ramane aceleasi insa greutatea va fi mult redusa prin introducerea unor elemente de aluminiu.

Gama de motorizari va include variante hibride precum si propulsoare echipate cu tehnologia Efficient Dynamics.

Este foarte probabil ca BMW sa renunte la tractiunea spate in favoarea celei integrale X-Drive AWD care va mari consumul cu aproape 0.5 litri/100km.

Soferii vor avea la dispozitie nenumarate gadget-uri precum vedere nocturna, afisare pe parbriz si sisteme de siguranta radar.

Comentarii (11)

  • xhunter
    ...
    arata bine ce mai ... intr-adevar imprumuta linia de la CLS.oricum e o diferenta notabila intre seria 3 de acu si seria 3 ce va urma.. ma intreb oare cum o sa arate 5 si 7 ...
    0 0
  • mamaia
    BMW-ul
    bestialll - PERFECT- nu cred ca se poate ceva mai frumos
    0 0
  • prudentul
    protectia pietonilor
    Cum adica, "o capota mult mai inalta pentru a oferi siguranta pietonilor in cazul unui impact" ?
    Eu credeam ca o capota mai joasa ofera mai multa protectie.
    0 0
  • de ce?
    de ce abia in 2000 si cat??????????? fratilor, la asa bestie de masina visam de ani de zile..... si mai trebe sa asteptam inca 5!?!
    0 0
  • andrei
    prea tare
    Prea tare mahsina asta ,parki dindtr-un SF.Dar pacat ca va fi lansat d abia in 2012(cred ca intr un final se va ajunge undeva la 2010,dak vor observa k modelul place)Oricum super tare modelul.Bravo BMW>Mercedess ;)
    0 0
  • bmw rocks'
    Bmw-ul este singra marca de automobile la care pot spune ca imi plac absolut toate modelele.Cat despre viitoarea serie 3.....arata nemaipomenit!!!Bravo BMW!!!
    0 0
  • Cristi
    BMW 8**
    aceasta va fi noua serie 8,nu serie 3.
    0 0
  • Carcotashu'
    Bravo domn' reporter!! Daca asta-i serie 3 at care-i seria 8??? Loganu', nu??
    0 0
  • E vorba de BMW CS
    cititi atent: "care va imprumuta liniile conceptului CS". nu are nimic cu Mercedes CLS. e tare de tot, oricum.
    0 0
  • oarecare
    nu aveti nici o treaba...
    multi dintre voi vorbesc doar ca sa se afle in treaba, mai ales acela care incurca cs cu cls, bai frate mai bine taceai ca sti tu ce ramaneai..
    0 0
  • cumatru
    =))
    ce tare-i ala care face confuzia intre CS de la BMW si CLS de la Mercedes. =)) te strici de ras nu alta cand vezi atatia "guru" intr-ale automobilismului..ba se mai si lauda cu imbecilitatea lor .=)) dar asa e romanu' - ca shashca tre' sa faca si el galagie.. sa lase o urma a trecerii sale prin lumea asta virtuala numita Internet - chiar daca nu e o "urma" tocmai laudabila.Oricum incercarea de critica (de specialitate..sau nu mai degraba) merita laudata - pentru caracterul hilar :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru