Istoria Smart

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 11.12.2006
Muzeul Mercedes Benz din Stuttgart a deschis o expozitie pentru public cu tema "Istoria Smart". Noul model Fortwo este si el prezent.

Noul Smart Fortwo isi face aparitia mai devreme decat se astepta. Desi nu este inca in showroom-urile dealerilor, modelul german este vedeta la Expozitia Muzeului Mercedes Benz din Stuttgart.

Evenimentul se desfasoara intre 6 decembrie 2006 si 14 decembrie 2007 si va prezenta printre altele istoria modelelor Smart si evolutia liniilor sale exterioare si interioare. Povestea Smart urmareste evolutia unei colectii de 18 vehicule apartinand brandului. Aceasta colectie cuprinde prototipuri si masini de expozitie care nu au mai fost prezentate publicului.

Cele mai vechi exponate prezente sunt cei doi stramosi ai Smart-ului, "Eco Speedster" si "Eco Sprinter" care dateaza din 1993. Alaturi de aceste modele sunt prezente si vehicule speciale folosite de politie si pompieri sau care sunt utilizate pe aeroport.Unul din cele mai importante exponate este exemplarul care a incheiat productia seriei vechi de Smart for two.

Uzina din Hambach, Franta, a vandut pana la sfarsitul lui noiembrie 770.256 exemplare din vechiul Smart for two.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru