Iveco Daily 4x4 2008, pick-up capabil in off-road

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 29.10.2007
Din 1985, cand a aparut prima generatie Daily, Iveco inoveaza. Noul Daily 4x4 este exemplul perfect.

Iveco recidiveaza. Dupa ce in weekend am vazut primele doua fotografii oficiale ale lui Massif 4x4, un off-roader cum numai un mare constructor de masini poate face, astazi avem in fata comunicatul oficial al unei alte aparitii in gama de utilitare a producatorului italian. Este vorba de noua generatie a lui Iveco Daily 4x4, un pick-up care reinnoada traditia inceputa de casa italiana in 1985, cu primul Daily in versiune cu tractiune integrala.

Noul Daily este disponibil atat in versiune clasica, cu spatiu pentru trei pasageri, cat si in versiunea double-cab, caz in care in interior pot fi acomodati sase pasageri plus soferul. Motorizat de un HPT turbodiesel de 3.0 litri (176 CP si 400 Nm), Daily beneficiaza de un sistem de tractiune integrala permanenta cu trei diferentiale blocabile care permite distributia ideala a cuplului chiar si in conditii extreme. In ceea ce priveste transmisia, aflati ca Iveco Dailt beneficiaza de... 24 de viteze: 12 pentru rularea normala si alte 12 pentru off-road.

In plus, reductorul poate fi actionat chiar si in mers pentru obtinerea unei "jumatati de treapta", care permite distributia cuplului in cantitate perfecta pentru depasirea obstacolelor.

Comentarii (7)

  • Arata .... cam necomercial
    Ma rog , poate vreau un pick-up ca sa ma plimb cu el .... nu puteau si ei face ca Honda Ridgeline sau Nissan Titan ... sau alte marci ?
    0 1
  • mircea
    intrebare
    care sunt preturile
    8 1
  • Cerere
    care sunt preturile
    9 0
  • mihaila marius
    intrebare
    cat costa modelulul 4x4 daily
    12 5
  • dumitru
    cerere
    as vrea sa styu preturile la iveco dayli 4x4
    4 1
  • autoutilitara 4x4
    uitati-va si la gazelle 4x4, e o utilitara adevarata offroad la pret super
    1 0
  • gazzella este mult mai pr....nu se merita
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru