Jaguar Portofolio, editie speciala pentru XKR si XJ

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 19.02.2008
Jaguar a lansat astazi editia Portofolio, destinata modelelor XKR si XJ.

Esential

420 CP au motoarele existente pe XKR si XJ Portofolio.

Jaguar a dezvaluit astazi „Potofolio Edition”, care consta intr-un pachet exclusivist destinat modelelor XKR si XJ. Noile versiuni de super-clasa valabile pentru modelele XKR si XJ vor fi prezentate publicului odata cu deschiderea Salonului Auto de la Geneva.

Jaguar Portofolio XKR si XJ vor prezenta aceeasi motorizare existenta si pana in prezent. Vorbim V8-ul supraalimentat de 420 CP.

Editia Portofolio isi face aparitia prin cateva elemente exclusiviste pregatite de Jaguar intr-un mod personalizat pentru XKR, pe de o parte, si pentru XJ, pe de alta parte. Trebuie mentionat ca Portofolio va fi un pachet de echipare disponibil atat pentru XKR Coupe cat si pentru XKR Cabrio. Astfel, pentru XKR Portofolio isi face aparitia prin culoarea speciala „Shadow Grey”, alaturi de jantele Selena de 20 inch si emblema Jaguar colorata in rosu. Versiunea XKR Cabrio are ca elemente distincte in cazul pachetului Portofolio nuanta capotei, care poate fi gri inchis sau negru.

Pentru identificarea editiei Portofolio, Jaguar a tinut sa amplaseze in partea din spate a modelelor XKR si XJ o sigla speciala.

Portfolio XJ nu prezinta versiunea de culoare „Shadow Grey”, in schimbul acesteia fiind valabile nuantele speciale „Celestial Black” si „Astral Gold”.

Interiorul ambelor modele Portofolio se remarca printr-un lux rafinat si de inalta clasa.

Finisajele pe care le gasim atat la interiorul lui XJ cat si la interiorul lui XKR confirma calitatea de top si luxul desavarsit pregatite de Jaguar. Cusaturile duble existente pe scaune, calitatea materialelor, insertiile de lemn de pe consola centrala si plansa de bord, precum si pedalierul din aluminiu sunt cateva elemente care fac unica prezenta pachetului Portofolio pe cele doua modele Jaguar.

Via | Jaguar 

Comentarii (1)

  • Mai marfa e jegul de Logan!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru