Jaguar XJ - "Luxury Car of the Year"

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 24.01.2007
Jaguar a devansat BMW, Audi si Lexus si a reusit sa isi adjudece titlul pentru cea mai buna masina din clasa de lux.

Jaguar XJ a primit titlul "Luxury Car of the Year" pentru a doua oara consecutiv la ceremonia Business Car Awards 2006. Votata numai de cititorii revistei "Business Car", Jaguar XJ a fost prima optiune, depasind competitori ca BMW, Audi si Lexus.

Geoff Cousins, managing director la Jaguar UK, a declarat ca este absolut incantat pentru premiul acordat, "mai ales ca este al doilea an consecutiv cand castigam aceasta distinctie. Acest premiu recunoaste succesul de piata pe care la inregistrat XJ si cresterea cu 23% mai mare decat in 2005, pe piata din Marea Britanie. Odata cu introducerea motorului diesel in 2005, XJ a devenit un vehicul mult mai competitiv".

Tristan Young, editor sef la Business Car, a declarat ca "in ciuda lansarii noului Mercedes S-Class anul trecut, Jaguar XK si-a pastrat admiratorii. Desi exista un numar mic de masini calificate pentru sectorul de lux, competitia este mare. Pentru clientii masinilor de lux, lucrurile trebuie sa fie perfecte. De aceea putem spune ca XJ a fost ales ca simbol al perfectiunii".

Alte premii notabile pentru XJ anul acesta au fost: "Best Luxury Car" la premiile Fleet World Honours 2006, "Diesel Car of the Year" la premiile Scottish Car of The year Awards 2005 si "Best Large Executive Car" la Auto Express Used Car Honours 2006.

Comentarii (1)

  • HMMM
    Mai, nu zic ca nu-s foarte bune masinile englezesti, dar totusi sunt prea patrioti, cu alte cuvinte, englezi, scotieni, galezi etc. isi dau singuri premiul best luxury car pentru o masina fabricata in UK. (PS: vezi TopGear si vei intelege la ce ma refer.)
    Bafta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru