Jaguar XKR Portfolio

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.03.2007
Jaguar a echipat modelul XKR cu pachetul "Portfolio", care aduce modificari tehnice de design.

Ultimul model Jaguar care primeste o echipare "Portfolio", echipare care include modificari tehnice si stilistice este indelung premiatul XKR.

La exterior, modelul a primit jante Cremona de 15 inch, din aliaj, cu cinci spite, prize de aer laterale din aluminiu si o culoare neagra Celestial Black. Sub capota, motorul V8 de 4.2 litri ramane neatins, pompand tot 420 de cai putere.

"Portfolio" XKR include si cele mai mari discuri de frana cu care a fost echipat vreodata un Jaguar: 400 mm in fata si 350 mm in spate. Jaguar pretinde ca noul pachet de frane ofera o performanta maxima chiar si in conditii de circuit.

XKR Portfolio marcheaza inca o premiera pentru constructorul englez: plecand de la sistemul audio cu surround de 525W Dolby Pro Logic, Jaguar a primit in premiera si un sistem Bower & Wilkins, creat special pentru habitaclul acestuia.

Noul Jaguar XKR Portfolio va fi disponibil de la sfarsitul lunii martie, primele livrari fiind asteptate in luna august.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru