Japonezii caritabili

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 01.08.2006
Nissan va dona 200.000 victimelor deportarii din zona de conflict israeliano-libanez. Familia lui Carlos Ghosn, cel care decide soarta aliantei Renault-Nissan, este originara din Liban.

Constructorul japonez Nissan a declarat luni, prin vocea lui Carlos Ghosn, ca va dona 200.000 de dolari persoanelor deportate din cauza conflictului care a izbucnit in Liban intre fortele armate libaneze si trupele israeliene.

Familia lui Ghosn este originara din Liban. Presedintele din fruntea aliantei Renault-Nissan s-a nascut in Brazilia si a fost naturalizat in Franta, insa si-a facut ucenicia in industria auto in Liban.

Fondurile alocate de Nissan vor ajunge la organizatiile care se ocupa cu ajutorarea refugiatilor. Constructorul japonez nu se afla la prima actiune umanitara de acest gen, actiunile de voluntariat din Orientul Mijlociu reprezentand dovada constiintei civice a celor de la Nissan.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru