Jay Leno prezinta Corvette Z06 la SEMA

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 30.10.2007
Celebrul prezentator a venit la SEMA cu un proiect personal realizat impreuna cu divizia de curse de la GM.

Jay Leno, unul dintre cei mai populari realizatori de talk-show din lume, este cunosct si pentru pasiunea lui pentru masini, avand o colectie impresionanta de automobile, unele dintre ele vechi de 100 de ani.

In calitate de purtator de cuvant pentru GM, Leno participa si la editia din acest an la SEMA in Las Vegas. Amprenta personala adusa de Jay Leno la SEMA se numeste Corvette Z06 de 8.2 litri si 600 CP.

Obiectul proiectului prezentat de Leno a fost construirea unui Corvette Z06 carte sa poata rula pe etanol E85. Prototipul lui Leno este inspirat din masina de curse Corvette C6.R care participa in campionatul Le Mans din America.

Ideea de la care a plecat omul de televiziune a fost sa creeze un supercar care sa poata rula pe combustibili altenativi.

La experior, Corvette Z06 este o replica de strada a modelului de curse Corvette C6.R . Prototipul lui Jay Leno a fost preparat de Pratt & Miller, echipa de curse oficiala de la General Motors.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru