Comentarii (5)

  • Excomunicatorul
    :)
    Am vazut trabanturi mai frumoase.
    4 4
  • numai atat din 1,6tdi? eu sincer ma astept sa scoata macar 150-180. oare altii cum pot??? cred ca se poate, hai odata!!!!
    4 1
  • Ivanoff
    Subcompacta sedan/avant etc...
    Dc nu ar fi existat Clio Estate sau 206 Sedan, Ibiza ST ar fi fost in top-ul celor mai "frumoaae" masini de pe piata! NOT!!!
    Dar dc mai exists si Fabia in toate volymele posibile,pe semne ca le-au mai ramas ceva piese comune/identice celor de la VAG si s-au gandit sa ne mai oripileze cu o creatie de geniu...
    3 2
  • Scump
    Pozele cu interiorul nu sunt de pe aceasta masina,sunt de la varianta in 2 usi
    2 0
  • unde e ST?
    Asta e masina sport? Ma faceti sa rad! Si unde e sportivitatea, stiu ca mai sunt celelalte: suspensie si restul, dar sincer motorul asta e jalnic! Pana si un Focus 2008 standard netunat cu motor tot de 1.6 si 110CP face suta in 10.9s si viteza maxima 193km/h, pt 16 cai in plus sa dai 1400 de euro :)), bai da' v-ati gasit fraieri multi pt acest tuning dus la extrem dpdv al pretului?
    In primul rand cand vad o masina sport imi imaginez ca face suta nu in sub 10s, ci in sub 8s.
    Recomand revistei automarket sa partajeze stirile ca in bancuri: Stirea Buna si Stirea Rea ca sa nu ne mai agitam cu asemenea cretinatati.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru