Jeep Cherokee: linge-l si castiga cheia!

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 17.10.2007
Sapte concurenti vor linge modele Jeep invelite in ciocolata, castigatorul urmand plece acasa cu un Cherokee 2008.

Ce ati fi in stare sa faceti pentru un Jeep Cherokee? Aceasta este provocarea pe care a lansat-o constructorul american in intentia de a promova intr-un mod inedit modelele sale.

Cu ocazia lansarii noii versiuni a SUV-ului Cherokee 2008 la dealerii din Statele Unite, Jeep va organiza o competitie inedita botezata "Sweetest Day in Jeep's Way". Constructorul american s-a gandit sa inveleasca in ciocolata grila a sapte modele Cherokee si sa provoace tot atatia concurenti din Chicago, Cleveland, Detroit si Lexington la un concurs de lins SUV-urile.

Primii doi concurenti care vor reusi sa devoreze toata ciocolata de pe grila Jeep Cherokee, vor intra in marea finala, unde vor putea castiga versiunea 2008 a SUV-ului de succes. Finalistii vor avea la dispozitie un exemplar plin cu 25.000 de bomboane invelite in staniol, doar una dintre acestea fiind cea care contine cheia masinii. Concurentul care va ajunge primul la cheia invelita in bomboana va putea pleca acasa cu cea mai noua versiune Jeep Cherokee.

Constructorul a declarat ca aceasta campanie a fost inspirata de un studiu conform caruia 7 din 10 americani considera ca orice este mai bun atunci cand este invelit in ciocolata.

Comentarii (30)

  • vasile
    nu sunt sanatosi
    da e interesanta ideea numai ca dupa ce esti silit sa mananci toata grila aia de ciocolata,mai mananci si 25 000 de bomboane mi se pare stupida ideea,in fine nu zic k nu as manca pt un jeep 2008 dar...in fine
    0 0
  • antoanela
    nesanatos
    dupa atata ciocolata....sa nu dai in diabet
    0 0
  • :)))
    Super tare frate !!!!
    0 0
  • jimmy rice
    :))))
    prea tare!!! as vrea totusi sa vad chestia asta si la chinezi, cu masini invelite in orez, la rusi, si cheia sa fie ascunsa intr-o sticla de vodca, si la romani sa fie ascunsa direct in masina :)))
    0 0
  • de prost gust
    Pe langa ca americanii sunt oricum supraponderali, li se mai incurajeaza comportamentul de a manca fara rost.

    Sa nu uitam ca exista in lume milioane de copii care nu au mancat NICIODATA in viata lor ciocolata si poate mor de foame, iar altii mananca (macar de ar da in diabet) ca sa ajunga la cheia unei masini cu consum mare si poluare pe masura.
    0 0
  • dan_ch
    atatea dulciuri
    am auzit si eu ceva zvonuri , cica la sfarsit, organizatorii campaniei, fac cinste cu un rand de insulina pentru concurenti...
    0 0
  • baronul
    Umilitor, penibil, degradant... american
    grotesc... la ce se preteaza corporatiile. pur stil american. pe cand si la noi? mi-e sila!!!
    0 0
  • dragosh hummerro
    Un mod de promovare
    V-ati luat de ei prea tare totusi!nu vreau sa le ia-u apararea sau sa va acuz, dar consider ca est eun mod de promova marca, de a atrage clientii, de a face ceva inedit! cum au facut si alte firme, gen: concursuri de sarutat masina; stat in picioare sprijinit de masina cu mana; sau curiozitatea omului de a afla ce este intr-o masina acoperita cu poze care ilustrau niste fete goale si scene de sex!Ei s-au gandit la varianta asta, si nu mi se pare ceva idiot!Au vrut sa fie originali in modul de promovare...
    Sa auzim Numai de Bine!
    0 0
  • tampenie americana
    sunt total de acord cu asm!
    0 0
  • exploziv_2003
    Marketing....
    Cum sa iti faci reclama intr-o tara de supraponderali mai bine decat asa? Smart people!
    0 0
  • AndriSLR
    pROSTI!
    natiunea americana este cea mai prosta dintre toate asa ca nu-i de mirare,o adunatura de derbedei!!!
    0 0
  • YMihai
    ei oricum
    ..sunt cunoscuti pentru cele mai cele concursuri. Cine mananca mai multi burgeri intr-o ora...cine bea cele mai multe beri in 10 minute, cine trage cea mai la departare flegma...de ce n-ar fi si asta cu linsul. Sunt sigur k vor sta cu toti in fata TV-ului cu surle si trambite, comentand cum ca unul a trisat...k a mai ramas putin ciocolata in coltul emblemei, sau ca celalalt e fraier si k are limba mica.


    Hai la MC KKT k asta i-a facut oameni... Allways COCA-COLA
    0 0
  • PlumbiX
    Mananci ciocolata de pe grila... Dar la bomboanele alea... Esti obligat sa le mananci? Pt ca eu unu le-as pipai pe toate sau doar le-as desface.
    0 0
  • URAGANU
    si ce ne intereseaza ?
    Atata timp cat nu are loc in Romania, ce ne intereseaza ?
    0 0
  • comparativ
    ura, bine ca fac americanii din astea sa ma simt si eu bine ca sunt roman; au si ei falitii lor si corporatiile lor idioate; eu as da premiul la cel mai original spot de promovare facut de un amator sau pe un concurs de cunostinte tehnice despre marca Jeep etc.
    0 0
  • daniel
    incotro....
    corect dragosh hummerro, dar totusi cred ca ar trebui luate in calcul inainte de toate si pericolele, asa cum apare la televizor ca sarea si mai stiu eu ce nu-i ok, nu cred ca atatea dulciuri, daca este vorba sa le manance, sunt sanatoase, chiar deloc, oricum sunt lucruri si mai periculoase, precum sporturile cu batai sau altele, care sunt, parerea mea, destul de periculoase pentru cei care le practica, si totusi, ne uitam la ele gura casca...parerea mea ii ca nu ar trebui mediatizat asa de mult toate aceste lucruri care distrug, din pacate, si nu poate sa-mi spuna nimeni ca nu-i asa cand aud copii, cum spun:" l-ai vazut pe ala cum i-a rupt piciorul lui celalalt aseara...BESTIAL!", si devin pentru ei niste lucruri normale...si din pacate se intampla si in romania...
    0 0
  • Bogdan
    aiurea
    pai dupa 5 bomboane nu mai poti manca,ca sa iei masina tre sa mananci mai mult de jumate din bomboane ca sa gasesti keia,aiurea rau
    0 0
  • pentru cei care credeau ca participantii trebuie sa manance 25.000 de bomboane
    Dragi cititori ultima etapa a concursului presupunea ca participantii sa CAUTE in cele 25.000 de bomboane cheia...nu neaparat sa le manance.
    0 0
  • jazzboy
    ptr romani...
    cum zicea jimmy ca la rusi si la alte popoare.... la romani nu mai trebuia cheie... care o descuie fara sa o zgarie pleaca cu ea acasa... e foarte tare ideea cu ciocolata...mai ales la americani... mam mir cum de du au facut un Mc Jeep..
    0 0
  • carcotasu' de serviciu
    Dacia
    Cica urmeaza mare concurs mare, cu Loganu' invelit in mamaliga, si cheia bagata in carnati de Plescoi... Mmmmm...
    0 0
  • flaviu
    :))))
    nu-i rea ideea...da intr-o tzara de supraponderali credetzi ca nu se vor manca alea 25000 de bomboane?
    0 0
  • unchiu' Sam
    Vreau si eu !!
    Daca unul dintre concurenti are diabet? Sper ca grila sa fie din ciocolata dietetica... Ce ma amuza este ca multi infiereaza cu minie proletara modul lor de lansare. Sa nu uitam ca ei au stil diferit, se simt bine si se distreaza cu orice ocazie, indiferent ca este vorba de o lansare de carte, film sau masina. Bravo lor, daca ar fi la noi s-ar gasi unii sa spuna ca din ciocolata aia puteau sa cresca pensiile la 14 pensionari sau sa manince copii saraci 2 zile si sa scada intretinerea cu 75 de lei.
    0 0
  • bbbobbbo
    nebunie curata
    tb sa fii dement sa faci chestia asta, nici dk m-ar plati nu as face-o... asta-mi-minteste de concursurile alea de pe prima facute de carcotasi in care concurentii trebuiau sa sarute masina pana ramanea doar unul, care o si castiga... ce bataie de joc.
    0 0
  • neamtu
    america
    prostul-gust la el acasa.cu ce e mai breaz castigatorul(participantii)fata de o prostituata? Nu e vb de manie proletara(se scrie cu "a" nu cu "i",recomandat studierea gramaticii pt "unchiu'Sam") e vb de bataie de joc pt un castig material potential.Dezgustator!
    0 0
  • stupid
    ... concurs tipic american .... stupid
    0 0
  • Arlequin
    ..parca m-as hazarda si eu
    ...daca va'ntalniti cu organizatorii spuneti'le ca ma bag si eu...incep cu gacicuta blonda si boxoasa care prezinta SUV ul si pe urma sar la grila !
    0 0
  • AndreiRN
    Interesant
    Interesanta ideea si interesante raspunsurile unor frustrati care viseaza si la masini dar si la o ciocolata.
    Struguri sunt acri spune o vorba inteleapta.
    Daca s-ar oferi un Logan acoperit cu mamaliga si smantana sa vezi ce de voluntari ar aparea.
    0 0
  • Sefu AMericanilor ^_^
    BAg ceva in ei :)) numa la mancare se gandesc :)))
    0 0
  • final fantasy
    fain
    mai e valabila promotia?
    0 0
  • theodora
    sorcova/vesela/sa/traiti/sa/inbatriniti/ca/merii
    ca/perii/in/mijlocul/veri/tare/ca/piattra/iuete/
    casageata/tare/ca/fierul/iute/ca/otelu/la/multi/ani.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru