Jeep sponsorizeaza Cupa Mondiala de Escalada

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 05.02.2008
Jeep va fi aproape de concurentii prezenti la Cupa Mondiala de escalada organizata la Busteni, pe partia Kalinderu.

Jeep Romania va fi alaturi de sportivii prezenti la Cupa Mondiala de Escalada pe gheata care are loc la Busteni, pe partia Kalinderu, in perioada 7-16 februarie. Sportivi din tari precum Elvetia, Rusia, Coreea de Sud, Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Olanda, Romania si Spania se vor intrece in aceasta saptamana in probele de viteza si dificultate.

Proba de dificultate se va desfasura pe o rampa cunoscuta sportivilor internationali pentru complexitatea ei. Pentru proba de viteza se va folosi un perete vertical inalt de 20 de metri, singurul din lume certificat pentru stabilirea de recorduri.

Vineri, 8 februarie, se vor desfasura calificarile pentru ambele probe, iar sambata se vor alege finalistii. Sportivii vor ajunge in Busteni joi, 7 februarie, pentru a se acomoda din timp cu rampele de concurs. Sambata, 16 februarie, se va incerca stabilirea recordului mondial la catarat-viteza pe gheata, performanta ce ar putea fi omologata, in cazul reusitei, de catre Guinness World Records.

Competitia este organizata de Clubul Alpin Roman, Primaria Busteni si Consiliul Local Busteni, cu ajutorul Jeep.

Taguri: Jeep

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru