Jenson Button a primit un Mercedes C-Klasse de 520 de cai putere

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 31.08.2010
Campionul mondial de Formula 1, Jenson Button, a primit din partea Mercedes o ediţie limitată a modelului C63 AMG, capabilă să dezvolte 520 de cai putere.

Esential

520 de cai putere oferă versiunea limitată a modelului de performanţă.
20 de unităţi Mercedes C-Klasse DR520 va produce constructorul german.

Campionul mondial de Formula 1, Jenson Button, a primit recent din partea Mercedes unul dintre puţinele exemplare Mercedes C-Klasse DR520 Estate. Modelul de performanţă se individualizează la nivel exterior cu ajutorul unei caroserii finisate în culoarea negru mat, asortată perfect cu un set de jante din aliaj, care ascund etriere de culoare roşie.

Sub capotă, Button se va bucura de o versiune dopată a "banalului" C63 AMG. Inginerii germani au reuşit să stoarcă un total de 520 de cai putere şi 650 de Nm din motorul V8 de 6.3 litri, pe benzină. Break-ul se bucură astfel de un aport total de 60 de cai putere şi 50 de Nm, mulţumită unor modificări radicale ale motorului cu opt cilindri.

Bagajul de resurse impresionant îi permite break-ului să accelereze de la 0 la 100 de km/h în doar 4.2 secunde şi să atingă o viteză maximă, limitată electronic, de 301 km/h.

Ediţia limitată C-Klasse DR520 Estate vine cu inserţii din titaniu, scaune sport îmbrăcate în piele şi alcantara, precum şi un sistem de frânare semnat AMG, capabil să strunească cei 520 de cai putere.

Şi pentru ca toate aceste accesorii să capete un caracter exclusivist, Mercedes a anunţat că nu va produce decât 20 de unităţi ale modelului dopat.

via | automocionblog

Comentarii (11)

  • 6.2, nu 6.3
    1. Jenson Button este actualul campion de Formula 1, nu fostul.
    2. Motorul este un V8 de 6.2 nu 6.3 litri.
    3. Poza mi se pare ciudata, pare a fi facuta din 2-3 poze diferite.
    10 6
  • Mai bine taceai noname,filosof ramaneai !!!
    8 14
  • e atat de puternica masina asta incat deja zboara... alooo, atelierul de photoshop, schimbara-ti fundalul si ati uitat masina in aer
    8 4
  • noname00
    6208 cc are!!!
    2 2
  • the hep
    @noname
    cam are dreptate noname
    4 4
  • CristianGBR
    Oricum stirea e veche...
    http://www.motorauthority.com/blog/1048693_jenson-button-gets-his-mercedes-c63-amg-dr-520-uber-wagon
    4 1
  • noname00
    Poza pare HDR- e o tehnica foto. Poate din cauza asta ti se pare ciudata
    2 3
  • Vopsea mat nimic altceva ,handicapatilor !!!
    5 4
  • @jery
    Cu ce am gresit?
    Daca Jenson Button nu este actualul campion de F1, atunci cine este?
    Motorul, cum a scris si edi80, are 6208 cmc, ceea ce il face de 6.2, nu 6.3 litri. (M3 E46 avea 3243 cmc din cate imi aduc aminte, si era considerat de 3.2 litri)
    @DRAKo si Kiri - masina pare generata pe calculator (sau cel putin parti din ea, cum ar fi jantele), iar Button si cladirea din fundal sunt fotografiate folosind o distanta focala mai mare decat cea folosita pentru fotografierea masinii.
    2 4
  • @noname
    Poza e facuta cu camp de profunzime mare, de aceea totul este clar si aplatizat. Faptul ca nu vezi umbra la roata din fata e din cauza ca s-a folosit un blitz din partea dreapta ca sa se compenseze lumina puternica a soarelui. Poza e cat se poate de reala. Ca mai sunt si retusari.... alta discutie.
    Oricum nu asta era subiectul :)
    Primele doua puncte la obiect si corecte :).
    4 4
  • Vasili
    poze ....
    astia ne crede ... prosti ! uita ca fara noi sunt ..... zero !
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru