Jeremy Clarkson, intr-un nou scandal

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 12.03.2008
Prezentatorul show-ului Top Gear a fost fotografiat vorbind la telefon in timp ce conducea, lucru interzis in UK.

Esential

60 de lire sterline este amendate pe care o risca Jeremy Clarkson.

Unul dintre cei mai neconformisti dar si mai apreciati prezentatori de televiziune din Marea Britanie, Jeremy Clarkson, realizatorul Top Gear, a fost inca o data prins in afara legii.

Starul BBC risca chiar o ancheta penala dupa ce un fotograf amator l-a surprins folosind telefonul mobil la volan. Conform legislatiei in vigoare existente in Marea Britanie folosirea telefonului mobil in timpul condusului este interzisa.

Dupa spusele martorului ocular, se pare ca Jeremy Clarkson vorbea la telefonul mobil in timp ce isi conducea Mercedes-ul cu circa 110 km/h. Prezentatorul Top Gear risca o penalizare de trei puncte si o amenda de 60 de lire sterline.

Reprezentantii politiei au declarat ca vor studia autenticitatea fotografiei, realizate cu un telefon mobil, si daca vor exista dovezi plauzibile vor aplica legea. Incindentul pare sa vina manusa prezentatorilor Top Gear, amatori a unor astfel de scandaluri.

Via | Daily Mail 

Comentarii (3)

  • neamtzu
    Clarkson e cel mai tare.cel mai spiritual britanic din istorie !!!! Hammond e o legenda vie, un supravietuitor !!! Iar James May e o relicva amuzanta a anilor '50. Impreuna formeaza cea mai tare echipa din lumea auto. Top Gear RULZ !foarte frumos Mercedes Benz 600
    0 0
  • bogdan
    ala mercedes????:))
    daca aceasta este poza , eu am niste indoieli mari, in primul rand nush ce model de merc e asta din poza si din ce an e iar cel care vb la tel poate fii oricine care are parul mare si cretz
    0 0
  • @bogdan
    Daca tu nu stii ce masina e, nu te alarma: Mercedes se fabrica dinainte de 1990, anul nasterii tale...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru