Jocul Driver: San Francisco a fost lansat în România

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 08.10.2011
Ubisoft a lansat vineri în România jocul Driver: San Francisco, care aduce ca element de noutate posibilitatea de a schimba maşina în timpul curselor.

Pasionaţii de jocuri din România au posibilitatea de a juca un nou titlu începând din această săptămână, după ce Ubisoft a lansat pe piaţa noul joc Driver: San Francisco.

Acesta este continuarea jocului Driv3r apărut în urmă cu şapte ani şi aduce câteva elemente de noutate în peisajul jocurilor cu maşini. Principala inovaţie este funcţia Shift, care îţi permite să schimbi maşina chiar în timpul curselor. În plus, ai posibilitatea de a alege orice maşină întâlnită în trafic, inclusiv maşini de poliţie sau pompieri, camioane sau camionete.

Personajul principal al jocului este John Tanner, care a intrat în comă la finalul Driv3r, însă descoperă că are abilitatea de a-şi "transfera" corpul în alte persoane. El profită de ocazie şi se implica în diverse curse de maşini, însă ulterior descoperă că şi Charles Jericho, rivalul său din jocul precedent, are aceleaşi abilitaţi, iar cei doi ajung să se înfrunte din nou.

Driver: San Francisco a fost dezvoltat de Ubisoft Reflections, divizia din Marea Britanie a producătorului, în timp ce testarea efectivă a fost realizată integral de echipa Ubisoft România.

Jocul este disponibil pe PC, PlayStation 3, Wii şi XBOX 360 şi costă între 130 lei şi 260 lei în funcţie de platformă.

Comentarii (3)

  • lol
    ...mda io deja l-am terminat....apropo stiati ca producatorul jocului e roman, adica Ionut Grozea ;)
    11 1
  • @Alex
    Genial, multumesc de share Alex. App.stiati ca cca 40% din masinile din TDU1 au fost create de un Studio din Romania?
    2 1
  • lozovanu
    cum semnalizez la driver san francisco?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru