Kia fotbalistica

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 21.08.2006
Kia a semnat trei contracte de sponsorizare cu echipe de fotbal din Europa: Atletico Madrid, FC Brussels si FC Girondins de Bordeaux.
Kia continua promovarea imaginii sale in lumea sportului prin semnarea a trei noi acorduri de sponsorizare cu trei echipe de fotbal din campionate importante ale Europei.

Kia Motors Franta a semnat un acord de sponsorizare cu FC Girondins de Bordeaux, echipa care in sezonul trecut a ocupat locul secund in League 1 si va participa in Champions League in sezonul 2006-2007.

Kia Motors Belgia a semnat acorduri de sponsorizare atit cu echipa FC Brussels cit si cu echipa nationala a Belgiei. Pentru urmatorii trei ani Kia va fi sponsorul principal al FC Brussels, echipa aparuta in iunie 2003, in a doua divizie belgiana, dar care a reusit in scurt timp sa atinga locul 10 al primei divizii belgiene in sezonul 2005-2006 . Acordul semnat de Kia Belgia cu federatia nationala are o valabilitate de doi ani, cu posibilitate de prelungire.

Jean-Charles Lievens, Senior Vice President Kia Motors Europe a declarat:” Noile sponsorizari Kia vor imbunatati semnificativ expunerea marcii in Europa, in aceste momente importante.
Continuam procesul de innoire al gamei de produse si extindere a retelei de distributie in paralel cu pregatirile de deschiderea a fabricii din Slovacia si obtinere, astfel, a ‘cetateniei europene
”.

De asemenea, Kia Motors Spania si-a prelungit contractul cu celebra echipa madrilena Atletico. In plus, in perioada 2007–2014, Kia Motors Corporation este partenerul auto oficial al Campionatului Mondial de fotbal.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru