Kia Kue Concept, oficial

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 09.01.2007
Kia a prezentat la Detroit un concept care daca va deveni realitate va schimba imaginea SUV-urilor prin linia sa dinamica si foarte sportiva.

Asa cum v-am anuntat in luna decembrie, Kia a pregatit o surpriza fanilor marcii prezenti la Salonul Auto de la Detroit. In linia dinamica caracterizata de ultimele aparitii ale coreenilor (familia c'eed sta marturie in acest sens), Kia a prezentat peste ocean conceptul Kue, o propunere prin care asiaticii subliniaza posibilitatea existentei unui SUV cu linii superfluide si cu performante ridicate.

Desi in desenul preliminar aparea ca un hatchback-coupe, forma finala a lui Kia Kue dezvaluie un SUV cu valente sportive. Kia Kue e lung de 4724 mm, lat de 1929 mm, inalt de 1600 mm si are un ampatament de 2900 mm. Formele musculoase ale caroseriei sunt completate de jantele de 22 de inch cu pneuri 265/40. Sofatul dinamic are ca garantie motorul V8 supraalimentat de 4.6 litri care dezvolta aproape 400 de cai putere si sistemul de tractiune integrala. Sistemul de transmisie e semiautomat cu cinci viteze iar printre pachetele prezente in doatre se numara cruise-controlul autoadaptiv.

La interior vorbim de un pachet complet configurabil, in conditiile in care soferul si cei trei pasageri pot sa conteze pe comenzi automate personalizate.

Intregul habitaclu este acoperit in tonuri sobre dar supermoderne iar unul dintre principalele avantaje, prezent in ultima vreme pe toate conceptele care se respecta, este sistemul de iluminare interna de noapte.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru