Kia lanseaza noul Sedona

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 27.06.2006
De la 1 iulie se va pune in vanzare noul monovolum Kia Sedona

De la 1 iulie se va pune in vanzare noul monovolum Kia Sedona.

Oficialii Kia sustin ca noul model ofera imbunatatiri substantiale fata de vechiul model, imbunatatiri care constau intr-un interior mai mare, o siguranta mai mare data de cele sase airbag-uri. De asemenea, noul Sedona ofera pozibilitatea modificarii aranjamentului celor 7 scaune.

Nivelul de echipare este unul foarte inalt pentru noul model de la Kia, incluzand sistem de aer conditionat tri-zona, usile din spate rabatabile, geamuri electrice si buton de inchidere a airbag-ului pentru pasagerul din dreapta. Asezarea scaunelor a fost schimbata din varianta 2-2-3 in 2-3-2, Kia putandu-se angaja in lupta pentru cel mai mare MPV in Europa.

Noul Sedona are cinci locuri individuale, plus o bancheta in spate. Kia a decis ca pentru randul din spate scaunele sa fie mai mici, ceea ce reduce comfortul.

Modelul Sedona va fi oferit in trei niveluri de echipare, GS, LS si TS si va fi disponibil in doua variante, 2.7 V6 GS pe benzina care va costa circa 23.200 de euro pe piata britanica si 2.9 CRDi TS, varianta diesel cu transmisie automata, care va costa circa 32.800 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru