Kia Picanto, o noua fata!

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 24.05.2007
Kia a prezentat versiunea restilizata a modelului Picanto. Modelul vine cu un exterior si un interior complet noi.

Kia a prezentat imagini oficiale cu primul facelift facut modelului Picanto. Prima generatie Picanto a fost lansata in anul 2004.

Producatorul coreean a realizat modificari majore atat la exteriorul cat si la interiorul noului model. La exterior, Picanto a primit un nou set de faruri, o grila frontala in stilul Cee'd, o capota si o bara frontala complet restilizate. Spatele lui Picanto a fost modificat la capitolul blocuri de lumini. Noile ajustari aduse modelului coreean au dus la o marire cu 40 de mm a lungimii masinii, care acum ajunge la 3.540 mm.

Interiorul este de inspiratie suta la suta Cee'd, numai portocaliul luminii ceasurilor de la bord exemplifica acest lucru. De asemenea, consola centrala a fost complet modificata.

Motorizarile au rama aceleasi: doua versiuni pe benzina (1.0 litri 60 CP si 1.1 litri 65 CP) si o singura versiune diesel (1.1 litri 75 CP).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru