Kia prezinta primul SUV coupe

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 05.04.2007
Kia a lansat la Salonul Auto de la Seoul un concept SUV cu trasaturi de coupe. KND-4 deschide noi orizonturi de design pentru compania coreeana.

Kia a prezentat astazi la Salonul Auto de la Seoul, concept car-ul KND-4, o interpretare futurista a unui viitor SUV. Liniile sport si utilitatea se impletesc intr-un concept care prefigureaza un viitor model Kia pe acest segment de piata.

KND-4 are o lungime de 4.46 metri, o latime de 1.86 metri si o inaltime de 1.60 metri. Aceste dimensiuni fac din conceptul Kia un SUV in toata puterea cuvantului. La exterior KND-4 are configuratia unui hatchback, liniile sinuoase, arcuirile si cele trei usi aducand foarte mult cu un coupe in trei usi. Garda la sol este foarte inalta din cauza jantelor de 20 de inch "incaltate" cu pneuri R20 245/40.

Chiar si la interior legatura cu o masina sport nu se pierde: finisajele metalice si tehnologia IT avansata (Bluetooth, Blu-ray, DVD de inalta performanta AMOLED - Active Matrix Organic Emitting Diode) nu lipsesc. Cele patru locuri si configuratia coupe demonstreaza ca KND-4 nu este nici pe departe un SUV de transport. Conceptul este echipat cu un motor diesel VGT de 2.2 litri care transmite puterea ambelor punti.

Comentarii (6)

  • interiorul este periculos tare
    misto interior
    0 0
  • CATALIN
    KIA
    Prieteni de la automarket ... voi stiti cand este prezentat KIA CEEDin Romania ?
    0 0
  • AndreiRN
    Frumos
    Lini foarte frumoase si moderniste. Aparut pe piata sunt sigur ca s-ar vinde ff bine. Mie motorul diesel ma atrage pt folosirea bio-diesel. Nu arata el bun pt munca ci mai degraba SUV pt oras.
    0 0
  • Alin Anghelescu
    Kia Ceed
    Kia Ceed va fi prezentat de ziua mea!!!
    0 0
  • Kia Ceed
    Glumeam, pe 20 aprilie.... de ziua mea!!!!
    0 0
  • knd-4
    suuuper tare masinuta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru