Kia Rio hibrid

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 22.02.2007
Kia pregateste pentru Geneva varianta hibrid a modelului Rio, alaturi de prezentarea unui nou concept si lansarea modelului Cee'd.

Kia va aduce trei noutati la Salonul Auto de la Geneva: varianta de productie a hatchback-ului Cee'd , un nou concept si o versiune hibrid a modelului Rio.

Oficialii Kia au anuntat de anul trecut ca brandul coreean va lansa un model hibrid. De fapt, varianta hibrid a lui Rio trebuia sa apara de anul trecut, dar acest lucru nu a fost posibil. Viitorul hibrid coreean va folosi tehnologia detinuta de Kia pentru a sincroniza motorul de 1.4 litri de 90 CP cu motorul electric de 12KW. Nu mai putin de 4000 de masini Kia Rio hibrid vor fi folosite la programul de testare.

Intentia coreenilor a fost sa construiasca un model hibrid pe care sa si-l poata permite si clientii cu venituri medii, astfel ca pretul lui nu va fi foarte mare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru