Kia Sorento se inoieste

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 13.06.2007
Pentru a celebra cinci ani de existenta a SUV-ului Sorento, Kia a lansat o noua versiune de top.

Kia a celebrat cinci ani de productie a modelului Sorento prin lansarea unei noi versiuni de top echipata cu un motor mult mai puternic. Vechiul propulsor pe benzina de 3.5 litri si 195 de cai putere a fost inlocuit cu un motor modern, V6 de 3.3 litri care dezvolta 247 cai putere.

Diferenta de putere se observa mai bine la valoarea cuplului motor care a urcat acum pana la 304 Nm la 3550 de rotatii pe minut. Multumita cutiei automate cu cinci rapoarte consumul a ramas in continuare scazut, de aproximativ 9.3 litri de benzina la 100km.

Versiunea de top va dispune si de o echipare bogata care va spori siguranta si controlul. SUV-ul coreean va dispune de ESP, control al tractiunii, senzori de parcare, aprindere automata a farurilor, climatizare bizona cu filtru de aer, navigatie cu DVD, jante de 18 inch.

SUV-ul va fi disponibil in doua noi culori: Clear Silver si Ebony Black care vor costa 600 de euro. Pretul final al acestei versiuni de top a fost fixat la 39.500 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru