Kit Castagna pentru Fiat 500

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 19.11.2007
Proaspat-incoronata Masina a Anului in Europa poate fi peronalizata cu ajutorul kitului "Cinquino" al celor de la Castagna.

Esential

17 inch au jantele AEZ pregatite de Castagna pentru 500 prin pachetul Cinquino.

Dupa ce a castigat oficial titlul Masina Anului in Europa in 2008, toti ochii sunt atintiti inspre Fiat 500, minionul model al italienilor. Ei bine, tunerii milanezi de la Castagna au anuntat astazi lansarea unui kit estetic botezat "Cinquino" pentru 500. In ce consta acesta? Jante AEZ de 17 inch, aripi majorate cu apendici din carbon sau kevlar, pneuri Pirelli P-Zero Nero si nu in ultimul rand tapiterie bicolora ale carei cusaturi sunt prelucrate manual.

Si pentru ca am ajuns la interior, acesta poate fi personalizat cu orice tip de material - de la Alcantara la carbon - pentru ca zonele care nu va plac din habitaclu sa poarte "haine" noi.

In sfarsit, daca spatiul din porbagaj vi se pare mic, Castagna a pregatit un set de valize perfect incadrate in peisaj si spatiu si fabricate din acelasi material pe care viitorii clienti il vor alege pentru interior.

Taguri: 500, Castagna, Fiat

Comentarii (3)

  • claudiu
    fiat
    Bestiala buburuza
    0 0
  • fiat Castagna
    e micuta, practica, consum redus, haine noi... da` tot uratica e.
    0 0
  • pt eu
    ...uratica...de-aia e cea mai frumoasa masina din lume:)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru