Kit special pentru Lambo Gallardo GT 540

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 18.09.2007
BF Performance a lansat un kit ultra-performant pentru modelul Lamborghini Gallardo GT 540.

Casa de tuning BF Performance a pregatit un kit ultra-sportiv pentru Lamborghini Gallardo GT 540. Noul pachet klansat de BF include optiune pentru setari aerodinamice performante, cum ar fi spoiler pe spate nou, complet reconceput, praguri laterale speciale si dflectoare pe spate.

Pachetul oferit de BF Performance include posibilitatea de a opta intre doua spoilere pe spate, in stilul Superleggera sau in in stilul GT. Intre alte alte optiune pregatite pentru exterior se numara placa din fibra de carbon pentru partea frontala, usi cu deschidere verticala sau oglinzi retrovizoare speciale.

Singura modificare efectuata la partea mecanica este legata de noul sistem de evacuare, care foloseste aceeasi tehnologie ca masinile de Formula1. Si performantele motorului au fost imbunatite, dar nu se stie inca in ce consta acest lucru.

Comentarii (3)

  • Vasilica
    Asa si...
    pai un kit super-ultra-mega-performant dar ale carui performante nu se cunosc, de unde stim noi ca e superperformant? ca ne spui tu? si tu de unde stii? ti-au spus ei? :D
    Hai bafta si lasa stirile astea cu superperformant dar fara detalii pentru ziarul ziarul
    0 0
  • Asa Da.Bravo !
    Nus ce-i lipsea.Parca n-avea nici un cichirez.Pe asta da, il iau.
    0 0
  • oricum
    parerea mea este ca orice kit ar pune pe el tot bine ar arata . arata foarte bine si simplu dar ce sa mai zic cu kit
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru