Kitsch arabesc: Ferrari vopsit in turcoaz

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 04.07.2007
Nu este o poveste desprinsa din "1001 de nopti", ci doar un cosmar pentru Calutul Cabrat, un Ferrari 599 GBT turcoaz.

Fiecare model Ferrari in parte este o legenda, o bijuterie pe sosea. Posesorul unei astfel de bijuterii, un model 599 GBT si-a personalizat masina pentru care a platit sute de mii de dolari intr-un stil mai mult decat necoventional.

Posesorul Ferrari-ului din imagini este un milionar arab care a dorit ca masina sa sa fie vopsita in turcoaz. Proprietarul a cerut ca si interiorul sa fie personalizat dupa aceeasi culoare.

Si iata rezultatul!

Comentarii (4)

  • prudentul
    ei si ?
    Cine-si ia Ferrari inseamna ca vrea sa fie putin deosebit de ceilalti, nu? Pai cum te poti deosebi daca toate Ferrari-urile sunt rosii? Asa ca omul a vrut sa fie sigur ca poate fi remarcat cu usurinta...

    La urma urmei, majoritatea modelelor Lamborghini (Murcielago si Gallardo) sunt galbene. Asta nu i-a impiedicat pe cei din fabrica sa scoata Murcielago verde-brotacel, o culoare mult mai tipatoare decat turcoazul arabului.
    0 0
  • mie imi place ...
    Ce aveti cu omu' ? cine hotareste ce e bine si ce e rau ...
    0 0
  • Danutzky
    si mie
    Kitsch nekitsch ... mi se pare ca arata bine de tot, super potrivita culoarea pt o exotica
    0 0
  • traditie fratilor...traditie...
    va garantez daca asta si cumparat ferrariul nou...va fi bannat la achizitionarea de modele de ferarri rare..sau limiate...si cat despre cei care vor sa fie deosebiti...asta e cu cei de la lambo nu ferrari...ferrari este stilul excusivist sportiv...asta isi cumparau ( aici vb de inceputurile firmelor respective) cei bogati care vroiau senzatii ... bancheri ...etc....lambo a fost din totdeauna pt non-conformisti ...de ex .. rockeri .. etc.. plus k eu prefer masinile lui bertone celor lui pininfarina...uitativa ce a facut celor de la bentley...la un model mai vechi...am uitat numele momentan ...knd imi aduc aminte..dau post cu numele
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru