KTM gandeste un X-Bow mai puternic

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 11.05.2007
Austriecii de la KTM se gandesc sa conceapa X-Bow R, o versiune mai puternica, de 280 de cai.

Dupa succesul obtinut cu X-Bow, KTM se gandeste sa dezvolte o versiune si mai puternica a modelului. Austriecii sunt deja in tratative cu cei de la Audi pentru a putea obtine dreptul de folosinta asupra motorului de pe modelul S3, motor care dezvolta 260 de cai putere. Asadar vom putea vedea un viitor X-Bow R in viitorul apropiat.

Pana atunci insa, KTM pregateste un tuning special pentru actualul X-Bow prin care doreste sa creasca puterea masinii de la 220 la 250 de cai putere. Noul X-Bow va fi capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.6 secunde.

Actuala versiune este echipata cu un motor TFSI de la Audi, care dezvolta 220 de cai putere si ii permite sa atinga 100 de km/h in doar 3.9 secunde. Aceasta performanta este data si de masa mica de doar 700 de kilograme. In ceea ce priveste capacitatea de franare, X-Bow rivalizeaza cu Porsche 911 GT3, fiind capabil sa decelereze de la 100 la 0 km/h in doar 33 de metri.

Reactia pozitiva cu care a fost primit modelul la Salonul Auto de la Geneva a starnit un val mare de comenzi, aproximativ 600 de oameni dorind sa achizitioneze nervoasa masina.

Ultimii inscrisi pe lista de asteptare vor fi nevoiti sa astepte chiar si pana la doi ani livrarea masinii.

Comentarii (3)

  • Ce pret are?
    Foarte tare masina! Are si un look foarte agresiv! Cu masina asta capeti adrenalina la maxim, pe orice drum. Mai lasi cate un Ferrari in urma....:)) Stie cineva cat costa? Macar o parere.... Eu cred ca e in jur de 20.000 euro....
    0 0
  • bbbobbbo
    ferrari
    ^^^"Mai lasi cate un Ferrari in urma....:))"
    ha, cui ii pasa, la cum arata rahatu' asta de cart (ca altceva nu e), nici nu stiu cum poate cineva sa compare o bijuterie cu un... carucior cu garda lasata.
    0 0
  • pret
    intra pe site la Ktm si vezi mai multe despre masina...in jur de 40000 euro
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru