KTM X-Bow Dallara Series, editie limitata

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 15.02.2008
Primele 100 de exemplare KTM X-Bow care vor intra in productie, vor alcatui editia limitata Dallara Series.

Esential

300 de Nm este cuplul motor de care se bucura modelul sportiv KTM X-Bow.

Desi a debutat in versiune de productie in urma cu un an la Salonul Auto de la Geneva, excentricul model KTM X-Bow se lasa inca asteptat. Constructorul austriac a anuntat insa recent, ca noul model este gata de a intra pe piata si va beneficia chiar si de o editie speciala, pentru a marca demararea procesului de productie la jumatatea acestui an.

Editia speciala se va numi Dallara Series, in cinstea specialistilor italieni din Parma, X-Bow fiind de fapt concretizarea unui parteneriat dintre compania austriaca si cea italiana. Exemplarele Dallara, doar 100 la numar, vor dispune de mai multe accesorii si de un finisaj exterior in culoarea alb perlat.

KTM X-Bow este un model sportiv echipat cu un motor cu patru cilindri de 2.0 litri, care dezvolta 300 de Nm intre 2000 si 4000 de rpm. Intreaga putere este transmisa puntii spate prin intermediul unei cutii manuale cu diferential si sase rapoarte. Multumita supraalimentatorului si a injectiei directe, KTM X-Bow se poate lauda cu emisii scazute si cu respectarea normelor de poluare Euro 4.

via | MotorAuthority

Comentarii (2)

  • naspa
    chiar nu merita bre! e naspa tare de tot!
    0 0
  • 1 rau:))
    f. tare
    nu mai comenta aiurea (yy)cauta si tu puzin pe net si apoi vb. http://www.youtube.com/watch?v=288oF6Ts57Q hai bafta la all.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru