KTM X-Bow, imagini oficiale

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 12.12.2006
In cadrul unei conferinte de presa, KTM a prezenta primele imagini oficiale cu noul model X-Bow, care va fi prezentat la Geneva.
KTM a dezvaluit ieri noul model X-Bow. Oficialii KTM au publicat primele fotografii cu noul model inainte ca acesta sa fie prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva.

Initial, existau zvonuri care spuneau ca X-Bow va fi construit de Audi, dar pana la urma, cei de la Audi vor furniza doar motorul pentru modelul KTM. Inca nu s-a specificat care este capacitatea acestuia. X-Bow este un supercar sportiv de greutate foarte mica, cantarind mai putin de 700 kg.

Stefan Pierer, CEO la KTM, a declarat ca are mari sperante pentru X-Bow, deoarece o fera ceva nou pe piata, care nu se gaseste la Caterham sau Ariel. KTM planuieste sa scoata X-Bow pe piata inainte de sfarsitul lui 2007, la un pret care incepe de la circa 40.000 de euro.

Comentarii (2)

  • The4thMonkey
    Din ce joc a mai aparut si asta!?
    Draguta la prima vedere!! dar de performante nimic, nimic??? Si unde e parbrizul??? :-)
    0 0
  • raspuns
    O citire atenta a articolului te-ar edifica. Informantiile privind performantele o sa le avem la Geneva, acum a fost vorba de prezentarea unor fotografii.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru