KTM X-Bow intra in productie

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 26.04.2007
1000 de exemplare pe an. Aceasta este tinta de productie pe care austriecii de la KTM o prefigureaza pentru ineditul model X-Bow.

KTM X-Bow, prima masina creata  vreodata de austriecii de la KTM, cunoscuti mai ales pentru productia de motociclete, va intra in productia de serie. Hotararea a fost luata de conducatorii companiei dupa ce reactia mass-media si a publicului de la Geneva a fost una extrem de pozitiva.

La productia lui X-Bow, KTM va colabora strans cu fabrica Magna Steyr din Graz. Alegerea locului de productie nu este intamplatoare. Desi initial era vorba de un contract cu Dallara prin care se stipula faptul ca va fi produs in prima faza un lot de 100 de unitati, KTM au dorit sa nu riste o "inundatie" de cereri, iar Magna Steyr au fost capabili sa le ofere o capacitate mai mare de productie. "La Magna Steyr vom atinge un target de productie mare mult mai repede. In plus, aceasta decizie ne ofera posibilitatea de simplifica procedurile", a declarat Stefan Pierer, boss-ul KTM.

In aceste conditii, tinta pe care KTM vrea sa o atinga este de 1000 de unitati anual, pentru a putea onora cele 600 de comenzi care s-au primit deja pentru modelul X-Bow. Primele 100 de unitati produse vor fi inseriate, vor dipune de dotari exclusive si vor purta o placuta care va atesta originea lor exclusiva.

Cifra anuala de productie nu va ramane insa aceeasi deoarece in anii urmatori se vor produce cu putin peste 500 de exemplare X-Bow pe an.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru