Kuga este noul crossover Ford

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 19.07.2007
Ford a dezvaluit versiunea de serie a conceptului Iosis X. Prezentarea viitorului model se va face la Frankfurt.

Ford a anuntat ca va prezenta oficial la Salonul Auto de la Frankfurt crossover-ul Kuga, nou model realizat din conceptul Iosis X.

Productia viitorului model va demara la inceputul lui 2008. Inca de la prezentarea conceptului Iosis X, la Paris in 2006, Ford a anuntat ca in maxim 2 ani va aparea si versiunea de serie, si se pare ca americanii s-au tinut de cuvant.

Crossover-ul Kuga va fi destinat exclusiv pietei europene. Avand in vedere anuntul facut de John Fleming, conform caruia Ford va construi un nou model daca cumpara uzina din Craiova , ne puteam imagina ca l-am descoperit. Dar, americanii au anuntat ca compactul Kuga va fi produs in fabrica Saarlouis din Germania.

Stefan Lamm, designerul sef pentru exterioarele modelelor Ford, a declarat: „Kuga este aventuros si distinctiv, iar noi am vrut sa sugeram acest lucru din aceasta prima imagine pe care am prezentat-o (vezi foto). Dupa succesul avut cu S-Max am considerat ca era loc pentru un model mai atletic si mai carismatic, iar acesta va fi Kuga".

Comentarii (8)

  • hot
    .. ford mereu surprinzator.. masina arata super...
    0 0
  • cristi
    Q7
    ...extrem de surprinzator ... mai ales ca seamana la greu cu Q7 :))) ... nishte genii astia de la ford
    0 0
  • la scoala
    deci, mergem pe linia clasica sau trecem la scoala de design renault-citroen? numai sa va hotarati!!!
    0 0
  • Eh
    Eh! sa vedem cum o arata in realitate. Is curios ce aduce in materie de protectie a mediului.
    0 0
  • ptr cristi
    ia zi si mie unde seamana cu Q7...la faruri poate....trebuia sa te bagi si tu in seama...
    0 0
  • Cosmin
    smen ...
    e un CGI facut dupa un q7 ...
    0 0
  • flaviu
    :)
    asta o aparut in 2006...de schitzat era schitzat demult....q7 o aparut tot cam prin 2006....in fine...oricum...farurile aste "organice" is la moda zilele astea...;))
    0 0
  • laurro
    !?
    mai toate masinile seamana intre ele ! ca si in alte domenii sunt perioade care sunt influentate de moda din acel moment. cate nu seamana cu vw tuareg ?? iar fordul din aceasta imagine, asa cum e prezentata, nici nu prea se observa exact forma! oricum, fordul ramane o firma de prestigiu cu istorie si realizari, cu care nu se pot mandri prea multi !!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru